Weekendsjov!

En anderledes julegaveide

Nu er der ikke længe til jul og med det kommer jo også tankerne omkring julegaverne. Jeg synes tit, at jeg har problemer med at finde ud af hvad jeg skal give folk omkring mig i julegave uden jeg synes det bliver kedeligt. En julegave må gerne være personlig i mine øjne og også gerne lidt udover det sædvanlige. En julegave er allermest nice, hvis man kan mærke personen der giver den har lagt en tanke i den og ser frem til at aflevere den.

Derfor… Har jeg gennem den seneste tid søgt efter julegaveideer på nettet, som kunne være anderledes og personlige og lidt udover det sædvanlige. Jeg har fundet frem til en hjemmeside, hvor man virkelig kan vælge en personlig gave! En personlig gave udfra modtagerens interesse (alt fra madlavningskurser, til flyvning, shopping, sport, spaophold og meget meget andet). Måske er det en oplevelse man har lyst til at opleve med personen eller også er det en oplevelse, som modtageren skal have alene. Derudover finder man på hjemmesiden oplevelser i mange forskellige prisklasser. 🙂

Link: www.oplevelsesgaver.dk

Giv et oplevelse gavekort i julegave, hvis du er lidt tom for ideer – det vil jeg ihvertfald prøve i år! 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekendsjov!